-Musik og underholdning til enhver fest!

Ring: 21 82 01 16

Lidt om mig

Jeg startede med at synge fra jeg var helt lille med en mikrofon af papir og en hæklet ledning. Der sang jeg så til en gammel grammofon foran spejlet. Senere spillere jeg lidt klaver og sang i kor. Jeg købte en guitar som 16-årig og begyndte at akkompagnere mig selv. i 1976 meldte jeg mig til Ekstrabladets Pladechance og vandt kvartfinalen og fik til semifinalen pladekontrakt af den kendte indspilningschef, Per Sørensen fra EMI, hvorfra jeg lavede 4 singler og en LP. Han satsede stort på mig og ville lancere mig i Tyskland. Men herhjemme stoppede Dansktoppen og alt gik galt med tysklandsprojektet, så det blev ikke til noget. Til gengæld kan jeg i dag leve at at synge. Min hobby blev til min levevej.

Igennem årene har jeg sunget med mange forskellige bands, så som: Pasha, Love Birds, Mystique, Sunshine, Big Jive, Bonde Band, Jensen & Co., Dacapo Jeg har også været gæstesolist i Big Band sammenhæng.

Jeg optræder både som solist, som duo – med pianist (professionelle solomusikere), samt med orkester og jeg har et stort dansk og internationalt repertoire, der kan tilpasses enhver lejlighed. Og jeg optræder også med Acoustic Countryband.

Jeg har flere gange været på TV Charlie og andre TV-stationer, og jeg har også deltaget på Dansktopfestivallen i Hedensted og sunget på Bakkens friluftscene i forbindelse med Fællessang på Bakken, samt på den store scene i teltet på Bakken. Det sidste var en stor oplevelse, når man tænker på de store navne der har stået der på scenen gennem årene.

Jeg modtog pris for Det bedste dansktophit  i Boxen i Herning til DANSKTOPPRISEN 2016. Det var en stor ære og en stor cadeau for mig. Og i 2017 blev jeg igen nomineret som bedste kvindelige solist ved Dansktopprisen i Herning. Desværre fik jeg ikke prisen. Men jeg er megastolt over at være nomineret.

I 2019 blev jeg igen nomineret til …. og fik prisen for Bedste Kvindelige Dansktop Solist ved det store show DANSKTOPPRISEN 2018 i Herning. Jeg er så glad og stolt og meget rørt over det. Jeg fik også lov at optræde for de mange mennesker på den kæmpestore scene. Det var en fantastisk oplevelse.

Og i 2019 vandt jeg prisen “Mig og min mentor” med min mentee Mathis Vincent Davidsen.