-Musik og underholdning til enhver fest!

Ring: 21 82 01 16

Nyheder

September-oktober: Så blev julealbummet klart. Det udkommer den 27. oktober og det er blevet supergodt. 12 dansevenlige julesange – både danske og udenlandske. Men vi begynder også julejobs i november, så det er godt at være i god tid. Se mere under diskografi.

Juli-August: Så har jeg været i studiet for at synge mit julealbum “Jul fra den gamle jukebox”. Det bliver kanon og jeg glæder mig vildt til at høre det færdige resultat, som ligger klar til tryk om 3 uger. Som de andre Jukebox albums er det dansevenligt og jeg håber det bliver en stor succes. Men endnu skal der dubbes og laves kor – før mix og mastering. Alting tager sin tid. 🙂

Juni: Så har jeg igen været i studiet. Denne gang er det for at lave grundbånd til et jule-Jukebox album, som kommer til efteråret. 12 blandende julehits i en moderne udgave. Og for at det skulle være så stemningsfyldt som muligt, så havde jeg bagt brunkager. Vi sluttede af med en gang glögg og brunkager og ønskede hinanden en glædelig “jul” og held og lykke med albummet. Nu mangler der alt pålæg – ekstra guitar – banjo – klaver – strygere – + diverse før jeg synger min vokal og så laver Lars koret. Det er en større proces, men det bliver også smaddergodt. Glæd jer.

Sct Hans Aften var jeg endnu engang på AMFI Vestsjælland, hvor små 400 mennesker kom – selvom der ikke var bål – og det blev en rigtig hyggelig aften – med fin fin stemning.

Maj: Så blev der mixet og masteret og det kom i trykken. Onsdag den17. fik vi hentet 1000 CD’er i fragtmandshallen i Greve. Endelig står vi med det færdige resultat. Og det er bare blevet så super godt.  Her er en teaser til albummet:

April: Så fik jeg taget billeder til albummet. Henrik Berg er som sædvanligt bag kameraet. Han er altså skrap. Og ved siden af en masse spillejobs: Gramexlister, Kodalister. Al det papirarbejde der er forbundet med ny pladeindspilning.

Februar-marts: Året er startet pænt med jobs. Og så er jeg ved at indsynge vokalen til det nye album.

Januar: Så er vi i gang med mit nye album “Fra den gamle Jukebox 4”. Vi har lavet grundbånd og nu skal der bare lægges diverse rif osv. Det ser ud til at blive kanon. Drengene er i hvert fald vilde med det.  Nu tager vi lige til Gran Canaria – en lille ferie med en tur på Barbacoa bar.

December: Her den 16. kan vi se tilbage på en hektisk og sjov julemåned. Jeg elsker at synge til julekomsammen. Alle er så glade og der er så festligt pyntet alle steder. Nu mangler vi kun et job i december (mellem jul og nytår)

Jeg vil hermed ønske jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.
Og lad os så håbe på at der bliver mere fred i verden.

November: Hold da op en måned, Hvor har vi haft travlt. Og hvor har det været sjovt. Jeg har også være i Vesthhuset igen med Peter Kragh og Jesper Elkjær. Det gik forrygende. Ind imellem holdt vi vores fødselsdage – min på jobbet i Køge Kulturhus. Og så har vi også i denne måned kørt landet tyndt fra nord til syd og fra øst til vest.

Oktober: Så har jeg være i Vettebaren hos min fotograf Henrk Berg for at lave en video til en af mine sange fra Jukebox 3. Den er blevet smadder god.

August/September: Vi får godt nok trillet en del kilometer i vores spillebil. Den er vores andet hjem. Vi har kørt landet tyndt fra Holstebro, Svendborg, Thisted og til Sydhavsøerne og maaange flere.  Og så har jeg været i Århus og lave 3 sange til Dansktoppen på DK4. Nu håber jeg bare på at sangene bliver spillet flittigt og at de kommer på Dansktoppen.

Juni/Juli: Efter en hård juni rent spillemæssigt, var juli lidt mere luftig, så vi tog til Samsø på ferie i vores campingvogn. Og vi fik tid til at slappe lidt af og lade op til sidste halvdel af året.

April/Maj: Det har været to forrygende måneder. Ikke alene har jeg haft masser af spillejobs, men jeg har også gjort klar til det nye udspil.  Og nu er mit 3. album i rækken “Fra den gamle Jukebox”  endelig færdigt. Jeg er smadderstolt af det. Der er 14 knaldgode sange på det. Og med mig har jeg stadig de samme drenge, som på de seneste albums: Benni Boss, Lars DK, Jens Runge og Kasper Langkjær. I kan se en teaser på albummet på linket

https://www.youtube.com/watch?v=ipWC7aRZ9xg

Samtidig er jeg del af en udsendelse i DR2, som bliver sendt i uge 28 og ugerne frem. Udsendelsen er om 2 P3 værter som skal lave en dansktopsang fra bunden og så skal de rundt i landet for at lære hvordan man gør og hvordan man optræder osv. Jeg er med i den sidste , hvor de skal rettes til og finpudses :-). Det er et sjovt projekt.

Februar/Marts: Så er der nyt på vej. Jeg har været inde i STC studiet i København for at lave grundbånd til en efterfølger i min albumserie “Fra den gamle jukebox”. Jeg skal selv synge vokal ind her i marts. Benni og Lars DK er ved at kræse ekstra meget for musikken. Det bliver bare smaddergodt. I kan godt glæde jer. 🙂

Januar: Bare den Corona snart kunne slutte. Der er kun et job her i januar. ØV.

Jeg vil ønsker jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår.
Vi ses derude 🙂

Oktober-December: Frem til jul har jeg haft rigtig mange spillejobs. Det er som om alle skal feste her og nu. Vi har kørt landet tyndt og alle steder er vi mødt med glade mennesker. Det er jo bare skønt. Jeg er i gang med et nyt album – Fra den gamle jukebox 3. Det bliver endnu et glimt tilbage til 70’ernes hits – i min udgave. Det kan I godt glæde jer til. 

Juli-september: Jeg må sige at der er kommet gang i jobbene her i efteråret. Kalenderen er næsten helt booket op, så der er ikke plads til meget mere. Alle er glade og har glædet sig helt vildt til at få musik, så overalt er der overstrømmende modtagelse. I weekenden sidst i september er der igen Mørkov marked, og jeg er i det store telt med Acoustic Country band. Og fredagen inden skal jeg synge i Nordborg Hallen for 1000 mennesker. Det skal nok blive sjovt alt sammen. Nu håber vi bare at vejret arter sig, så der ikke bliver lukket for broen over Storebælt.

April-Juli: Der er så småt kommet gang i musikken igen. Jobbene kommer ind hver dag. Mit seneste singleudspil “Kærlighed gør blind” har ligget alle 15 uger på Dansktoppen i DR. Og det er jo flot. Mange hiver i mig og spørger efter nyt og det skal der nok komme. Min producer bor jo i Sverige, og der er stadig Coronarestriktioner, så jeg afventer. Men…. Jeg har nye ting på vej 🙂
Resten af året ser fint ud og der er booket godt op indtil jul, så jeg skal ikke klage. 

Marts: Nu lysner det. Den 3. marts er mit nye countryalbum “Country with love – vol. 2” blevet udsendt. Det kan købes på nettet – eller hos mig, hvor man samtidig kan få en fin nøglering (se billede under galleri) – eller downloades på følgende steder:

https://lotteriisholt.lnk.to/CountryWithLoveVol2

Samtidig er min nye danske single på trapperne. Mere om det senere…

Januar/februar: Vi startede året med Corona. Og der er ingen spillejobs. Vi afventer. 

December: Sikken december. 3 jobs er det blevet til.  Nå, men julefreden har sænket sig. Energiniveauet er dalet. Lad os håbe på at næste år bliver bedre.

Rigtig god Jul og godt Nytår til jer alle. Vi ses i 2021 med fornyet energi og spilleglæde. 

November: Jeg har ikke mange spillejobs, men der er blevet tid til at få lavet en single i STC studiet. Den udkommer først engang til næste år. Som det ser ud nu er der ingen grund til at sende noget ud.

Oktober: Det er blevet til enkelte jobs og der er lys forude. Det tegnede godt… lige indtil forsamlingsforbuddet den 23.  blev indskrænket til 10 personer. Så nu ryger næsten hele novembers jobs.

September: Jeg er gået i gang med indspilningen af mit næste album, som bliver et countryalbum. gamle hits i mine versioner. Det bliver rigtig godt. Stefan Kardebratt har endnu engang overgået sig selv med musikken. Albummet udkommer til marts. Mere om det senere.

Juni/juli/august: Det blev ikke til mange spillejobs. Enkelte udendørsarrangementer er det blevet til. Hurra for kompensation fra erhvervsstyrelsen. Ikke engang spillejobs på Bakken er det blevet til i år. ØV.

April/maj: Hold da op – så blev der lige stop i kalenderen. Sidste job var den 7. marts. Coronakrise…. det må man sige.  Jeg har dog haft besøg af Skjold fra TV Vestsjælland og hans søde assistent/fotograf. Det blev til en interview i haven og 3 sange. Heldigvis artede vejret sig, så vi stillede anlægget op i haven. Så fik naboerne også en lille koncert 🙂
Jeg har også været en tur i Aarhus hos DK4 for at indspille 3 sange til Dansktoppen. Det var hyggeligt – selvom alt forgik med flere meters afstand. Nu håber jeg på at der snart bliver åbnet for flere spillesteder, så vi kan få gang i musikken igen. Vi trænger….. 

Marts: Vi holdt release på restaurant Vadestedet som altid. God mad – søde menesker og skøn stemning.  Der er forår i luften, så vi mærker energien ekstra godt.

Februar: Efter en uge på Gran Canaria var vi fit for fight og klar til nye udfordringer. Der er nok at lave og vi holder release på den nye skive første marts. Den er nu lagt til download og streaming sammen med Jukebox 1, så der skulle være klar bane. I countrybandet har vi lavet en demo så der har vi været i studiet og indspille igen. Jeg elsker at være i studiet. 

Januar 2020: Så blev året sparket i gang på den bedste måde. Jeg fik færdiggjort mit nye album “Fra den gamle Jukebox 2”, som er en efterfølger til 1’eren, der kom i 2017. Det er en hyldest til de gode dansesteder i 70’erne og de hits vi dansede til dengang. Den kan købes på nettet eller hos mig og den kommer til download midt i februar.

Jeg vil ønske jer alle sammen en rigtig god Jul og et godt Nytår. Her til januar udkommer mit nye album FRA DEN GAMLE JUKEBOX 2. I kan godt glæde jer.

December: Efter 16 julejobs rundt omkring i hele landet, blev det juleferie den 19. Nu skal der laves cover og anmeldes KODA, Gramex og NCB til det nye album, så jeg kommer vist til at lave lidt alligevel 🙂

November: Mange jobs i denne måned + vi skal lave de sidste 6 sange på grundbånd til det nye Jukebox-album. Man kan vel ligeså godt vænne sig til det – julemåneden er intens.

Oktober: Ugerløse foredraget gik forrygende og den senere koncert i kirken ligeså. Og så har vi været i studiet og få lavet grundbånd til 6 sange. Det bliver godt! I slutningen af måneden bliver det et stramt program. Men det er jo godt at have noget at lave.

September: Jeg havde Jesper og Peter Kragh med til et arrangement i Middelfart. 1100 mennesker – en udendørs koncert, sammen med en masse andre kunstnere. Vejret var blandet men publikum sad troligt på deres pladser i hhv regntøj og i bare ærmer. Så har jeg fået et job, hvor jeg skal holde foredrag i Ugerløse. Det handler om det at være dansktopsanger. Mørkøv marked stod i Countrymusikkens tegn. Vi har fået ny guitarist i Acoustics, og han er god.

Juni-august: Over sommeren har vi haft meget at gøre. Som vanligt var vi på Bakken til Julemændenes julekongres. Det er altid en dejlig oplevelse. Jeg var også i Sverige at synge – dels i Tyringe og dels i Hässleholm. Og vi traf de gode Donez som spiller forrygende. Jeg har lavet en aftale med STC Studiet om at jeg skal lave et Jukebox-album nr. 2. Vi skal bare finde et hul i kalenderen.

Maj: Vi har købt ny mixer som vi leger med indtil vi er helt dus med den. Det bliver kanon. den er smadder god – en Midas M32R. Vi skal have noget godt grej, så aldrig gå på kompromis med lys og lyd.

Jeg har været i DK4 til TV optagelse til Dansktoppen – Se her:
https://www.youtube.com/watch?v=O3i4FUJwiBw

April: Der har været bud efter Mathis og jeg har fået mange roser med på vejen. Sidst i april var vi en tur i P3 – Mathis blev interviewet og vores sang blev spillet – og de kunne lide den. Jeg selv er begyndt at tænke på et nyt album og en duet… men mere om det senere.

Jeg er stadig på Bakken ind imellem sammen med Jesper, så kik ind i Høkassen.

Marts: Vi har knoklet på for at få pudset det hele af til Mig og min mentor. Mathis hører bare efter og gør som jeg siger. Det er skønt.. Og i Boxen i Herning gør han hvad han skal – han går simpelthen ind og vælter salen. SÅDAN! Vi vinder med overvejende del af stemmerne. For Søren det er stort! Og jeg fik selv en pris med hjem – Mentorprisen. WOW!

Februar: Jeg er godt i gang med Mathis. Jeg har en god ide til en tekst til ham. Han går og smiler hele tiden. Det er ret vigtigt at han husker det – også i sangen. Jeg kontaktede Michael Korup som har skrevet en melodi til min tekst. Den skal fremføres i Boxen i Herning første gang, så det er endnu hemmeligt. Vi har haft besøg af Johan Isbrand fra Familie Journalen. Fra DK4 – TV optagelse til “Mig og min Mentor”, samt TV Øst, så det kører faktisk rigtig godt. Så har jeg været et smut på Grand Canaria – herligt med lidt sol. Det trænger man til efter en hård december og en hård januar rent jobmæssigt. Jeg klager ikke.

Januar: Så kom vi godt i gang. Jeg er sørme nomineret igen i år til Dansktopprisen 2019. Denne gang for bedste album. Og så er jeg blevet bedt om at være mentor for et nyt talent. Alt blev sat i sving. Jeg har fundet Mathis her fra Holbæk, som tegner til at blive rigtig god. Jeg må lige have rettet diverse småting, Men han er lovende 🙂

December: Så er vi nået til julemåneden. Der er nok at lave. 16 jobs i denne måned. Det er ikke sikkert jeg når at bage og lave konfekt. Men det er der jo også masser af på spillejobbene.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Og jeg håber vi ses derude i landet.

 November: Så blev jeg testet på Dansktoppen med sangen “Gi’ mig en cabriolet”. Jeg krydser fingre. En måned med mange jobs og sidst i november starter julejobbene. Det er altid hyggeligt.

Oktober: Så kom der lige en palle med mit nye album. Det er altid spændende, når man står med det i hånden. Albummet har release her den 19. oktober, men jeg gør alting klar og sender ud, så radioerne har det til dagen. Jeg krydser nu fingre og håber på at det bliver vel modtaget.

September: Så har jeg fået færdiggjort mit album med alt hvad der skal gøres. KODA, NCB, Gramex…. Det er afleveret til tryk. Nu venter vi bare spændt på resultatet. Der har været nok at lave her i september – høstfesterne er jo i højsæde, så der har været nok at se til.

August: Jeg har ret mange spillejobs i august så alt bliver timet og tilrettelagt for at undgå stress. Og så har jeg været i Sverige for at indspille de sidste 3 sange til mit nye album. Det bliver godt kan I tro. Hele 15 sange er der på albummet. De fleste er spritnye sange, som aldrig før har været lavet og et par har været lavet på svensk. Både Stefan Kardebratt, Jesper Christoffersen og Mats Larsson har skrevet sange specielt til mig. Det er skønt.

Juli: Jeg har været på Ørbæk marked med Countrybandet. Det var hamrende varmt. Og så tog vi den årlige ferietur til Samsø på camping. Men 32 grader i skyggen er det godt at havet er tæt på, så man kan blive kølet af. Vi var også i år på Bakken til den årlige julemandskongres. Det var en hed omgang for de stakkels julemænd i deres vamsede kostymer. Og så havde Jesper og jeg lige et job i en naturistlejr. Det var anderledes… men et herligt job.

​Juni: Der er ræs på her i juni – der er jo herligt. Vi har været over hele landet fra Sindal i nord til Præstø på sydsjælland – Vi farer rundt i vores gode bil – vores andet hjem – og vi elsker det 🙂

Maj: 9 jobs blev det til i denne måned. Og jeg har netop her sidst på måneden fået min nye single ind ad døren. “En sommermelodi” hedder den. Den er en forløber til det kommende album, som jeg regner med at færdiggøre i august, så det er klar til september/oktober. Mere om det senere. Vejret er jo herligt og der er da ind imellem tid til at nyde det. 🙂

DANSKTOPPRISEN: Jeg fik sørme prisen for bedste kvindelige Dansktop solist. For søren, jeg er glad og stolt. ​I dag (mandag efter showet) har telefonen ikke stået stille. Aviser, ugeblade, samt TV har ringet hele dagen. Jeg skal i Go’ morgen Danmark i morgen tirsdag den. 17. og om aftenen i TVØst i programmet PROFILEN. Det bliver spændende.

April: Så har jeg været i studiet hos Stefan. Det blev til 8 sange foreløbigt. Og så skal vi jo til Dansktopprisen 2018 her den 14. april. Det bliver spændende. Jeg sakl synge et lille medley og så er jeg nomineret til Bedste kvindelige solist. Kryds fingre……

Marts: Jeg skulle have været i studiet hos Stefan for at begynde på det nye album, men influenza har sat en stopper for det. Jeg har klaret alle jobs under at måtte aflyse, men den har været hård.

Februar: Så kom der sørme en nominering igen. Også denne gang til Dansktopprisen 2018 som Bedste Kvindelige DanskTop Solist. Jeg er bare SÅÅÅÅ stolt.
Allerede nu ser kalenderen fin ud. Der ser ud til at blive masser at lave igen i år. Og vi er kun nået til februar. Jeg har fundet en masse nye sange til mit kommende album hos Stefan og han er allerede godt i gang med musikken. Jeg ved ikke hvornår jeg blvier færdig med det… det må vi se efterhånden.

Januar: ​​Efter nogle hårde måneder var det skønt at kunne flyve til Gran Canaria og nyde solen. Jeg fik også lige sunget lidt på babacoa Bar i Puerto Rico for en masse skønne mennesker. Og med en masse energi var jeg så klar til en januar med 4-5 jobs. Sidst i januar blev jeg nomineret til Familie Journalens Læserpris ved Dansktopprisen 2018. Det er sørme flot.

Ja så kom vi ind i 2018

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår.

December:​ En meget travl måned – i skrivende stund er det ved at lakke mod jul og dermed også enden på mine julejobs. Heldigvis har vejret artet sig og vi har undgået storme og lukkede broer. Vi har kun fået en vippetur på Molsfærgen, men det var ikke slemt.
Den 19. skal I huske at se DK4 kl. 20. “DansktopCruise fra Oslofærgen”. Jeg er med sammen med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. 🙂

November: Ja, så faldt jeg og brækkede min arm her den 6. november. ØV ØV ØV. Der var omkring 30 spillejobs tilbage. Jeg nægtede at aflyse og vi fik klaret det hele med hiv og sving. Vi har været rundt i hele landet.
​Den 16. november blev jeg 60. Jeg var på job i Randers. De sang fødselsdagssang for mig. Det var nu hyggeligt. Jeg holdt fest senere for venner og familie.

Oktober: ​Vi startede med ent Cruise på Olsofærgen, hvor DK4 optog 4 shows undervejs. Jeg er med i 3. show og de sendes alle i december – om tirsdagen. Det blev en skøn tur, hvor vi havde en herligt sammenhold på kryds og tværs. Af de velkendte navne kan nævnes Jørn Hjorting, Dario, Bjørn Hansen, Keld og Hildda, Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. Men…. der var også mange flere med :-).

September: ​Så er albummet “Den gamle jukebox” sendt til trykken. Det er lavet som en hyldest til Dansktoppen, som jo fylder 50 år i 2018.
​Vi fik lukket Bakken for i år – tak til alle jer der kom forbi Høkassen og hilste på.

August: ​Så nu kører vi på sidste sommermåned. Den brune farve jeg har fået undervejs er vist rust :-). …. Heldigvis har jeg sluppet for våde optrædener udendørs. Vi er ved at få godt fat med countryorkesteret og lørdag den 26. skal vi til Mørkøv Kro – udendørs. Vi skal stå overdækket. Søndagen efter er jeg i Vesthhuset sammen med Jesper Christsoffersen og Peter Kragh. Jeg håber vi ses 🙂
​Jeg har været i STC studiet i København hos Svend for at lave en ny skive med versioner af gamle Dansktophits. Den udkommer nok først i sep. GLÆD JER. Den bliver supergod.

Juli: ​Det startede med et duojob i Holstebro til kl. 1 om natten. Der er langt hjem. Så går tyren til Tyringe i Sverige, hvor jeg skal synge i Åparken til 25 års jubilæum med Wrambjers. Sten og Stanley  kommer også, samt flere andre spændene kunstnnere.

Juni: ​Bare sommeren ville komme. Der er mange folk på Bakken, men de går hjem om aftenen, når det bliver koldt. Jeg har været en tur i Nordjylland. Lige et smut forbi SIFA Bingo for at lave 3 optagelser. Spillejob i Sindal for 300 pensionister. Besøg på diverse radiostationer. Job i stiv kuling i Give. Godt man ikke havde paryk på. Det var hamrende koldt. AMFI i Breginge til Sct Hans – som jeg har været de sidste 3 år. Danseaften med over 300 danseglade mennesker til bal i Store Merløse Hallen. Og så har jeg været i studiet med Acoustic for at lave 5 numre til PR. Countrysange saføli 🙂

Maj: Måneden starter fint – der er masser at lave. Bl.a. en tur i Forum i Horsens for at synge for 700 pensionister. Jeg mødte Kurt Ravn. Han skulle synge før jeg kom på scenen, så de var varmet godt op. Hele salen gyngede – herligt. Så er der skudt gang i et nyt projekt i STC Studiet i København. Et album med gamle hits, som får en renæssance. Glæd jer.

April: Så starter vi på Bakken i Høkassen, Jesper og jeg. Påsken er kold, men vi kører fra kl.16-21, så er der stadig folk. Det forår lader vente på sig. Claus og jeg har været i Søllested Hallen. Det er ikke sidste gang jeg skal synge der. Hvor var det et skønt publikum. Jeg har hidtil ikke haft meget på Sydhavsørerne. Håber det vender. Så har jeg været en tur i STC Studiet i København for at snakke om en ny plade. Mere om det senere. Samtidig er jeg ved at lave et hyt album hos Stefan i Sverige, men han har travlt, så det bliver måske først udgivet til næste forår. Vi får se. Kalenderen ser fin ud allerede nu, så det tegner lovende.

Marts: ​Fint med jobs i måneden, skønt det er først på året. Mit countryalbum sælger stadig godt når jeg er ude. Den 25. var vi til stor Dansktopfest i Herning, men desværre fik jeg ingen pris denne gang. Men et flot show var det og vi glæder os til næste år.

Februar:​ Vi startede februar godt. Job i Tømmeruphallen med Klaus (fra Klaus og Servants), Karin, Jan Schou og mig selv. 600 humørfyldte pensionister og en skøn eftermiddag. Vi måtte desværre skynde os videre. Men til et ligeså fedt job i Glud, hvor  et fyldt forsamlingshus holdt Kjørmesgilde. Efter et kvarters overtid, og 2 ekstranumre blev det til stående applaus og vi kunne køre hjem i løftet stsemning. Er det ikke bare herligt 🙂
​Så fik jeg pludselig en mail fra DANSKTOPPRISEN. Jeg er nomineret til prisen Den bedste kvindelige dansktop kunstner 2017. Jeg kan ikke få armene ned.​ Det skal afgøres den 25. marts i Boxen i Herning.

Januar 2017: ​Så har vi taget hul på et nyt år. Allerede nu ser det ud til at blive rigtig godt. Der er mange jobs i støbeskeen. Januar plejer at være lidt stille, så der er afsat tid til nye sange og nye tiltag. Jeg er begyndt at synge med mit gamle band LOVEBIRDS, som nu spiller country. De hedder ACOUSTICS Countryband og I kan godt glæde jer til at høre med fra den kant. Samtidig skriver jeg tekster til mit nye danske album.
Jeg nåede også lige at være stand-in for Katrine i Fede Finn, da hun måtte melde afbud pga sygdom. Det er godt at vi kan hjælpe hinanden.

Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Det har været et forrygende år for mig. En pris i januar ved showet Dansktopprisen 2016. Så mit Countryalbum i maj. 110 skønne jobs over hele landet og i Sverige. Jeg glæder mig til 2017.

December: Så er julemåneden startet med fuld fart på julejobbene. Det er en herlig tid, hvor alle folk er glade. Jeg elsker at synge her til jul. Min sang ligger stadig på Dansktoppen i top 5. Det er tunge drenge jeg kæmper mod :-).

November: Sangen er kommet på Dansktoppen i DR og nu her sidst på måneden ligger den nr. 5. Jeg har også lavet en CD sammen med Søren fra ØerSound, Flemming Werge, Bjarne Lisby og Lille Palle. 10 nyindspillede sange. Det er anderledes numre end man er vant til fra min side.
​Jørgen de Mylius er ved at lave en artikel om mig i Ude og Hjemme – læs den i bladet i begyndelsen af december. Det er en travl tid vi går i møde. Jeg har rigtig mange jobs. Det er jo skønt. 🙂

Oktober: ​Så har jeg været i studiet hos Stefan igen. Denne gang har jeg lavet en single med titlen “Den mand jeg vil ha'”

https://www.youtube.com/watch?v=jZdxlZZDK2I

Teksten fik jeg ideen til da en mand på et spillejob gerne ville være lidt mere for mig end bare venner 🙂 ….. Singlen er sendt ud til radiostationer over hele landet og jeg krydser nu fingre for at den bliver testet på Dansktoppen alle steder. Jeg har som altid travlt med jobs over hele landet. Har rundet de 100 jobs i min kalender, hvilket jeg synes er utrolig flot.
Efterårets farver har altid fascineret mig og jeg forstår ikke de mennesker der klager over vores årsstider. Vi er jo egentlig heldige – det er aldrig helt ensformigt.
GODT EFTERÅR TIL ALLE.

September:​ Vi fik lukket Bakken med maner den 4. Nu kan jeg se frem til et efterår med rigtig mange jobs i kalenderen. Den  18. var jeg til optagelse til DK4 i et program der hedder “Syng med og gæt et hit”. En forrygende aften med gensyn med flere gamle kollegaer i branchen. Kik med på DK4 den 8. oktober kl. 19.30.
Jeg skal også en tur i studiet i Sverige for at lave en ny dansk single. Mere om det senere…..

Juli og August: Vi havde julemandskongres på Bakken, hvor vi i 3 dage sang glade julesange sammen med julemænd fra hele verden. Jeg sang på Ørbæk marked for en masse glade mennesker i et stort telt. Var i Hurup til udendørskoncert. Heldigvis var vejret godt. Turen gik også til Alsångskväll i Tyringe og Ängelholm i Sverige. Alle steder mange mennesker og en fantastisk stemning. Begge måneder har været hektiske men mange spillejobs og lange ture i spillebussen. Vi fik heldigvis også 9 dejlige dage på Samsø i campingvogn. Det var tiltrængt.

Juni: Jeg må sige at det går forrygende med modtagelsen af mit nye album. De spiller rigtig meget fra det på P5. Det er jeg glad for. Butikkerne har desværre ikke villet modtage albummet til salg. Der sidder nogle i toppen af butikskæderne, der siger at det ikke er salgsbart. DET SYNES JEG IKKE ER I ORDEN. Til jer der gerne vil bestille mit album, så kan I gøre det enten på dvdoo.dk eller ringe til mig eller… send en mail.
​Jobmæssigt gør det strygende. Jeg har aldrig haft så meget at lave før. Pt har jeg flere jobs i kalenderen end jeg havde sidste år, som var mit hidtil bedste.
​Jeg er stadig at finde i Høkassen på Bakken mange lørdage her i sommer. Kik forbi og få en snak og lidt god musik. Jesper og jeg spiller op 🙂

Maj:​ Jeg har været en tur  DR hos Jørgen de Mylius for at få en snak om mit nye album “Country with love”. Det kommer i P5 – Hithouse. Det er altid hyggeligt at snakke med Jørgen. Han har en hukommelse som en elefant hvad angår sange, sangere og årstal.
Lyt med den. 31. maj på P5 <3

Det har været en forrygende måned. Johan Isbrand fra Fam. Journalen kom på besøg og fik lavet en fin artikel til bladet. Jeg har fået lavet tv spottet på den gamle ESSO tank i Sorø. Det er blevet rigtig godt.
se på linket https://www.youtube.com/watch?v=cUpPdb1BYx0

Jeg har fået sendt mit nye album “Country with love” på gaden. Det er blevet rigtig godt og alle har kun rost det i høje toner.

Jeg har fået et flot anmeldelse fra Norge – læs mere her http://www.forswingende.com/?id=24042014402332

Jeg har været på TV2Øst. Et lille indslag med stor virkning. Det kan mærkes. Se linket her http://www.tv2east.dk/artikler/det-mest-populaere-dansktophit-i-2012-er-fra-holbaek